Skip to main content

Over Business Now

Samen ontbijten én samen business doen

Dit doen we ieder week, omdat we er lol in hebben!

Business Now gaat verder dan enkel netwerken. Doordat we iedere week samen komen, bouw je echt een wederzijdse band op met de leden. Op die manier weet je echt met wie je zaken kan doen en wie je aanbeveelt. Dat is de kern van Business Now.

Ontvangst van gasten is vanaf 06.30 uur en de bijeenkomst zelf begint om 07.00 uur.
Voor die tijd kun je netwerken en ontbijten. Na 08.30 uur is uiteraard ook gelegenheid om vrij te netwerken.

De bijeenkomst verloopt volgens een in grote lijnen vaste agenda. Terugkerende items zijn de 30-secondenpitches van de leden en gasten, de bedrijfspresentatie van 10 minuten van één lid, themadiscussies, gastsprekers en de aanbevelingen.

Lidmaatschap: € 350,00 per jaar + ontbijtkosten en zaalhuur

Wekelijkse bijeenkomst

Maandelijkse gastspreker

Themadiscussies

Wekelijks inspiratie opdoen

Waarom kiezen voor Business Now?

Business Now biedt een positieve, inspirerende omgeving met een vast element voor het uitwisselen van zakelijke aanbevelingen.

Wij helpen elkaar aan interessante contacten uit ons netwerk. Dit doen we door je te helpen sterke persoonlijke relaties te bouwen met tientallen andere professionele ondernemers. Een ideaal platform om je onderneming vooruit te helpen, maar ook een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen.

Al enkele jaren kennen de leden van Business Now elkaar en zijn vertrouwd met deze manier van zaken doen.

Als je lid bent van Business Now is het net of je elke dag een team van verkopers in de regio hebt rondlopen die koopsignalen herkennen welke voor jouw bedrijf van belang zijn. Andersom heb je zelf je mede-leden in gedachten en help je, waar mogelijk, hun bedrijf te promoten. Wie goed doet, goed ontmoet en beide partijen zullen de voordelen van de samenwerking ondervinden.

Succesvol netwerken vraagt betrokkenheid. Business Now bestaat uit leden die toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van hun dagelijkse netwerk en de alerte houding bij koopsignalen bij hun contacten.

Graag een keer aansluiten? Meld je geheel vrijblijvend aan als gast!